ep inditex aterrizara en el edificio espana
INDITEX

La companyia presidida per Pablo Isla, Inditex, ha dissenyat un nou concepte de botiga per a les seves marques Zara, Zara Home i Stradivarius a la renovada Plaça d'Espanya de Madrid després de signar un acord amb Inbest Socimi, entitat copropietària de l'Edifici Espanya (Gran Via 84), segons ha informat aquest dimarts la companyia fundada per Amancio Ortega.

  • 43,55€
  • -0,73%

En concret, les tres marques sumaran 9.000 metres quadrats en dues botigues a les quals s'accedirà des d'un aparcament de nova creació i des de la plaça, on s'estan ampliat voreres i accessos de vianants, i en la qual està prevista la plantació de més de 1.300 arbres nous.

Isla ha assenyalat que aquestes dues botigues es convertiran en "una referència mundial del concepte d'integració entre la botiga física i en línia". "Aquí es resumeix de manera molt precisa la nostra estratègia: màxima qualitat d'espai complementada amb la incorporació de les eines tecnològiques més eficients per prestar la millor qualitat de servei en un entorn emblemàtic de màxima sostenibilitat", ha explicat.

Les botigues tenen previst obrir-se al llarg de l'any que ve i incorporaran tant les novetats tecnològiques de la plataforma integrada de botigues i en línia, que, segons la marca, permetrà prestar un servei reforçat al client complementat per la botiga d'Internet, com els últims avenços en sostenibilitat mediambiental.

Zara ocuparà més de 7.700 metres distribuïts en quatre plantes, entre les quals s'inclou una planta soterrani que comptarà amb un magatzem que permetrà agilitzar el servei de reposició.

El projecte contempla destinar les plantes un i dos per les col·leccions de senyora, incorporant a la primera d'elles la nova secció de Cosmetica Zara Beauty i la secció de recollida de comandes en línia, amb una sitja robotitzada amb capacitat de fins a 1.500 comandes.

D'altra banda, la tercera planta es destinarà a la secció d'home i al nou concepte de botiga de Zara Home, que preveu una divisió dels espais que simuli les estades d'una llar amb la finalitat de fomentar una experiència "envoltant, buscant la màxima simplicitat per garantir el protagonisme dels dissenys i facilitar un recorregut còmode i agradable". La secció de nens estarà ubicada a la planta -1.

No faltaran en aquest nou establiment les zones de autopagament i s'introduirà, a més, l'experiència Mode Botiga, disponible ja a través de l'app de Zara per a tots els establiments de la marca a Espanya.

Al costat dels serveis de reserva de provadors i localització d'articles en botiga, preveu incorporar la nova funció Pay&Go, que permetrà que els clients adquireixin les peces amb tan sols escanejar-les a través del mòbil.

Per la seva banda, Stradivarius comptarà amb 1.200 metres en dues plantes, amb dos accessos des del carrer. Disposarà de Mode Botiga a través de l'aplicació mòbil de la marca i de zones d'autopagament.

Les dues botigues dins de l'Edifici Espanya s'incorporen a l'espai de la Plaça d'Espanya, que està sent reformat arran del projecte 'Welcome Mother Nature', que el 90% de terra serà pels vianants i hi plantarà més de 1.300 arbres de més de 50 espècies.

Es tracta d'una àmplia zona enjardinada en contacte amb el carrer Princesa, el Palau Reial, els Jardins de Sabatini i fins al Parc de l'Oest, el Parc de la Muntanya i la nova reforestació de Plaça d'Espanya, on s'ha enterrat tota la circulació.

Noticias relacionadas

contador