pintalabios zara
Inditex

Inditex, matriu de Zara, ha presentat aquest dilluns a tothom la seva línia de cosmètica, que portarà el nom genèric de Zara Beauty. S'incorporarà a les botigues com una secció més a les ja existents de Dona, Home i Nen i estarà disponible per a la seva compra en línia a partir del pròxim 12 de maig a tots els mercats europeus, Estats Units, Canadà, Xina, Corea de Sud, Japó, Mèxic, Austràlia i Nova Zelanda i, posterior i progressivament, a la resta de món.

  • 45,34€
  • 1,43%

Addicionalment, els clients podran descobrir la col·lecció completa a través d'una exclusiva experiència immersiva amb assessorament personalitzat en Bellesa, que estarà disponible a 22 botigues de les seves principals mercats (5 d'elles a Espanya).

La nova iniciativa de Zara neix sota el lema 'There is no beauty, only beauties' ("No hi ha bellesa, només belleses") amb l'objectiu d'adaptar-se a les necessitats de cada persona.

Amb aquesta finalitat, inclou articles com barres de llavis, maquillatge, bàlsams, olis, pols solars, esmalts de llarga durada i brotxes, amb fórmules de la màxima qualitat dissenyades per la maquilladora britànica Diane Kendal.

Ofereix una paleta de més de 130 colors que es barregen en formats amb acabats mats, metal·litzats, brillantors o perlats, en un ampli espectre de tonalitats.

El packaging està compost per envasos recarregables, que afavoreixen la reutilització, i per envasos de vidre reciclable, tots ells caracteritzats per la inclinació en diagonal de les seves línies, inspirades en la "Z" de l'logotip de Zara.

Noticias relacionadas

contador