tiendazaralondres

Zara ofereix, a partir d'aquest divendres, per primera vegada en tot el món, una botiga especialitzada en realitzar i recollir comandes en línia, a més de tramitar qualsevol devolució o canvi, en un nou local del centre comercial Westfield a Stratford (Londres). Aquesta pop-up store temporal romandrà oberta fins a la reobertura al maig de la flagship en aquest mateix centre, que doblarà la seva superfície fins als 4.500 metres quadrats amb un concepte totalment nou de botiga "que buscarà intensificar la satisfacció de l'experiència de compra en el client".

  • 43,91€
  • -1,48%

El president d'Inditex, Pablo Isla, ha subratllat la rellevància de tots dos conceptes que suposen "un pas més en l'estratègia d'integració de les nostres botigues amb el món online, que constitueix un senyal d'identitat del nostre grup".

La pop-up store té gairebé 200 metres quadrats que ofereixen una col·lecció de peces destacades de Dones i Homes que poden ser adquirides allà mateix a través d'internet juntament amb la resta de l'oferta de moda de la marca.

El personal de botiga ajudarà amb tauletes i dispositius mòbils als clients, que tindran l'opció de rebre la comanda només unes hores després -si l'ordre s'envia abans de les 14.00 hores-, o l'endemà, -si es realitza per la tarda-. També es facilita el sistema de pagament gràcies a un innovador sistema de datàfons bluetooth.

Aquesta pop-up store, entre d'altres avenços, compta, a més, amb un sistema de suggeriments d'estilismes als clients a través dels miralls-pantalla informatius. Un cop identificats els articles a través de la tecnologia RFID (sistema d'identificació per radiofreqüència), permeten mostrar a mida real diverses possibilitats de coordinació i combinació amb altres peces i accessoris.

Noticias relacionadas

contador