ep worten
SONAE SIERRA

El volum de negocis de Worten va créixer un 7,1% durant el primer semestre de l'any en comparació amb el mateix període de 2017 i es va situar als 474 milions d'euros, segons ha informat aquest dijous. Aquesta evolució es va beneficiar principalment del creixement de l'operació en línia.

Per la seva banda, les vendes en l'univers comparable de botigues van créixer un 5,8% tot i el menor volum en les vendes de productes estacionals, conseqüència de les temperatures anormalment baixes de maig i juny, particularment a Espanya. Mentrestant, l'EBITDA va ser de 6,1 milions d'euros durant el primer semestre del 2018, lleugerament superior a la xifra registrada l'exercici passat.

Pel que fa al grup al qual pertany Worten, Sonae, un holding portuguès d'indústria i serveis, va augmentar el seu volum de negoci un 6,6%, fins als 2.680 milions d'euros. El resultat net va créixer fins als 98 milions i el deute net va disminuir un 6,7%, en més de 95 milions d'euros.

Durant el primer semestre de 2018 "hem incrementat la inversió i seguim augmentant el pagament dels dividends als accionistes en un 5%". No obstant això, l'últim trimestre va estar marcat sobretot per l'adquisició de més d'un 20% de Sonae Sierra. Aquesta operació va contribuir a reforçar el perfil internacional, punts que es mantenen al capdavant de les prioritats estratègiques de Sonae, han indicat des de la companyia.

Noticias relacionadas

contador