• La venda minorista online del grup va créixer per sobre dels 100 milions
  • Espanya, un mercat especialment positiu per a la companyia
ep worten
SONAE SIERRA

Grup Sonae, el grup d'empreses portuguès d'indústria i serveis, va veure créixer un 6,9% els seus ingressos respecte al tancament de l'exercici de 2016, gràcies a una pujada de l'aportació de totes les seves unitats de negoci. En termes trimestrals, les vendes al detall van registrar un augment del 7,3% respecte a l'any anterior, fins als 1.556 milions d'euros. El concepte "omnichanel" es mostra clau en l'èxit de la companyia, ja que la venda minorista online va superar els 100 milions d'euros el 2017 gràcies, especialment, a Worten, Sonae MC i Salsa.

  • 0,94€
  • -0,11%

WORTEN, EL CAS MÉS ESPECIAL

El conseller delegat de Worten, Miguel Mota Freitas, ha destacat que les xifres aconseguides durant aquest últim exercici suposen un fet històric per a la companyia, entrant al selecte grup de minoristes d'electrònica que sobrepassen la frontera dels mil milions d'euros.

"Avui amb la nostra estratègia omnicanal servim als clients tant en format físic com en línia, a més d'estar prestant un servei de postvenda altament valorat al mercat"

Exactament, Worten va aconseguir vendes de 1.003 milions d'euros, un augment del 10,2% respecte al 2016. Rècord aconseguit gràcies a una gran pujada del comerç en línia, que va créixer un 65% a Espanya. El nostre país suposa un mercat amb un rendiment de vendes especialment positiu, marcat pel desenvolupament exponencial del comerç digital, les noves obertures d'instal·lacions, i la creixent productivitat. Des de l'inici de la seva internacionalització el 2009, Worten ja ha obert més de 40 botigues a Espanya, sumades a les 180 que ja operaven a Portugal, entre la península, les Açores i Madeira.

El trimestre final del 2017 va suposar una pujada de les vendes totals del 13,4% en comparació amb el període homòleg anterior, fins als 313 milions d'euros. Cal destacar el creixement que va experimentar durant el "Black Friday" als dos formats, tant en botiga física, com venda digital, cosa que reafirma el canvi d'actitud del consumidor de països no anglosaxons cap a noves festes comercials aplicades i portades de l'estranger.

contador