buffett designe greg abel comme son probable successeur

Berkshire Hathaway, la companyia del multimilionari Warren Buffett, ha tornat a augmentar la mida de la seva aposta pel gegant dels supermercats Kroger, al mateix temps que ha reduït diverses de les seves inversions en la indústria de l'atenció mèdica.

L'empresa va recollir aquest dilluns gairebé 11 milions d'accions de Kroger durant el segon trimestre, elevant la seva participació a 61.800.000 d'accions. La companyia de Buffett ha anat augmentant constantment les seves participacions en Kroger durant els últims trimestres.

Mentrestant, Berkshire Hathaway també va vendre les seves 643.022 accions de l'empresa de biotecnologia Biogen i va retallar les seves inversions als fabricants de medicaments Merck, Abbvie i Bristol-Myers Squibb.

Durant el trimestre, Berkshire Hathaway també va vendre els seus gairebé 14 milions d'accions de fabricant de pintura Axalta Coating Systems. A més, va reduir la seva participació en el fabricant d'automòbils General Motors i en el productor de petroli Chevron.

Noticias relacionadas

contador