• A més, ha aconseguit un benefici per acció (BPA) d'un dòlar
  • Walmart ha incrementat un 50% les seves vendes per internet al tercer trimestre d'aquest any
  • Això sí, els seus ingressos han disminuït un 6,9% des del tercer trimestre de l'any passat
saqueos tiendas

Walmart, la major cadena de supermercats nord-americà, ha presentat aquest dijous els seus resultats trimestrals abans de l'obertura de Wall Street. La companyia ha mostrat unes vendes trimestrals dels seus supermercats als EUA superiors a les esperades pel mercat, segons informa l'agència Reuters, fet que ha provocat que pugi un 6% al Dow Jones

  • 59,65$
  • -0,32%

La companyia nord-americana ha aconseguit aquests comptes trimestrals en veure impulsades les compres dels consumidors pels huracans i per les seves creixents vendes en línia.

A diferència d'aquesta jornada, Walmart va ser un dels valors més baixistes de Wall Street aquest dimecres. Però després de presentar els seus resultats, en els quals ha mostrat que els seus beneficis per acció (BPA) van aconseguir el dòlar, ha superat les expectatives dels inversors d'un BPA de 97 centaus, segons Thomson Reuters.

Walmart ha incrementat un 50% les seves vendes per internet al tercer trimestre d'aquest any

AUGMENT D'UN 2,7% DE LES VENDES

Tal com recull l'agència britànica de notícies, la companyia de supermercats nord-americana ha augmentat un 2,7% les vendes als seus establiments dels EUA fins al passat 31 d'octubre, quan va finalitzar el tercer trimestre d'aquest any. En aquest cas, el mercat esperava un creixement de l'1,7%.

Respecte a les seves vendes a través d'internet, Walmart les ha incrementat fins a un 50% durant el tercer trimestre d'aquest 2017.

Això sí, els ingressos operatius de la cadena van disminuir un 6,9% fins als 4,76 milions de dòlars. A més, els seus marges d'operació van baixar des del 4,4% del mateix període de 2016 fins al 3,9% actual a causa de les grans inversions que realitza i amb les quals pretén aconseguir uns beneficis més competitius davant els seus rivals.

De fet, un dels seus principals competidors, Target, va presentar els seus comptes aquest dimecres i, en el seu cas, no va complir amb les expectatives dels inversors.

TAMBÉ ELEVA LES SEVES EXPECTATIVES

Així mateix, la companyia ha elevat les seves expectatives de cara a finals d'aquest 2017: espera uns beneficis per acció d'entre 4,38 dòlars i 4,46 dòlars de tot l'any 2017. El seu pronòstic anterior era d'un BPA d'entre $4,30 i $4,40.

contador