ep juntaaccionistasohl 20180109143502
OHL

OHL estén les seves caigudes aquest dimarts rebotant un 5% (ha arribat a caure un 9% durant la sessió) que fan que el valor lluiti per mantenir l'euro per acció. La constructora participada pel grup Villar Mir va tancar la sessió de dilluns amb un enfonsament del 16%.

  • 0,35€
  • 4,48%

La companyia acumula ja unes pèrdues gairebé del 80% aquest any i el 63% a l'últim mes. OHL continua així amb el seu particular infern des que el passat mes de setembre presentés uns resultats semestrals en els quals va registrar pèrdues de 843 milions d'euros.

La constructora acumula unes pèrdues del 40% l'octubre

I tot, malgrat que OHL va ser situada divendres passat en perspectiva estable per Fitch, amb una nota de 'B +', per sota de l’'investment grade', avaluació que descarta així qualsevol rebaixa en aquesta qualificació.

L’agència de qualificació justifica la seva decisió pels canvis d'OHL després de la venda del seu negoci de concessions, incloent-hi la liquidació de tot el seu deute, la simplificació de la seva estructura i la nova cúpula directiva.

L'enfonsament d'OHL l’ha fet perdre el favor de part dels analistes. El passat mes de setembre, cap d'ells recomanava comprar les seves accions... i l'octubre, el 27% del consens ja recomana directament vendre els seus títols.

Noticias relacionadas

contador