ep archivo   el nuevo director de la unidad de consumo para clientes particulares de vodafone espana
VODAFONE - Archivo

Vodafone España ha acordat el nomenament d'Ignacio Román com a nou director de la unitat de consum per a clients particulars amb data 1 d'octubre en substitució de Hisham Hendi, l'assignació del qual en aquest rol arriba a la fi. A més a més, Federico Colom, director d'Estratègia i Transformació, abandonarà la companyia amb caràcter immediat.

  • 0,76£
  • 3,85%

Segons ha explicat la companyia, els canvis organitzatius al Comitè Executiu, amb report directe al CEO, tenen l'objectiu de mantenir l'ambició de transformar el seu negoci de consum i accelerar l'estratègia de tornada al creixement i a la rendibilitat.

Ignacio Román compta amb més de 30 anys d'experiència en posicions de gestió, màrqueting i vendes al sector de telecomunicacions i tecnologia, tant a Europa com a Amèrica Llatina. Fins ara ha exercit com a vicepresident comercial de Cable&Wireless Panamà (2022-2023) i com a vicepresident per a Amèrica Central i del Sud de Liberty Latin America (2021-2022). Amb anterioritat va ocupar la posició de CEO d'Avantel (Colòmbia), entre el 2017-2020, i de CEO a Digicel (El Salvador), entre el 2015 i el 2017.

Román va començar la seva carrera professional en posicions de banca i consultoria, exercint com a director de màrqueting de Vodafone España entre el 2005 i el 2008 cosa que li va permetre impulsar la substitució fix-mòbil i la introducció de serveis de banda ampla mòbil al mercat residencial. Més tard va passar a gestionar el compte global de LG des de Vodafone fins al seu nomenament com a director de la unitat de negoci de terminals per a Vodafone Espanya i Vodafone Portugal entre 2008 i 2011, i com a director de vendes de consum de Vodafone Espanya entre 2010 i 2014.

"Amb la incorporació d'Ignacio Román busquem seguir impulsant la competitivitat i accelerar la implantació dels plans de creixement a futur de la companyia. A més, vull agrair a Hisham la seva dedicació i esforç durant la seva assignació de dos anys, reconèixer el focus en la millora de l'experiència de client, la reestructuració de l'oferta comercial i el llançament de nous productes i serveis. Hisham ens ha ajudat a establir les bases per a aquest nou cicle i li desitjo el millor en la nova etapa", ha assenyalat Mário Vaz, CEO de Vodafone Espanya.

Per part seva, Hisham donarà suport a Román per efectuar la transició durant el mes d'octubre i posteriorment assumirà nous rols dins Vodafone.

A més, Federico Colom, recentment nomenat director d'Estratègia i Transformació, ha comunicat la decisió d'abandonar la companyia amb caràcter immediat per raons estrictament personals. Vodafone comprèn i respecta els motius de la seva decisió i li desitja el millor per al futur. Les àrees (Estratègia, Wholesale i Acords amb Tercers, i Comunicació Corporativa) que formaven part del seu equip passaran a reportar directament al CEO.

Noticias relacionadas

contador