• Els clients que tinguin contractats actualment 50 Mbps passaran a tenir 100 Mbps i així successivament
ep establecimientovodafone
EUROPA PRESS - Archivo

Vodafone duplicarà a partir del proper mes de juliol la velocitat de descàrrega en totes les seves ofertes de fibra òptica, excepte la d'1 Gbps per raons tècniques, sense que aquest canvi suposi un cost addicional per als clients de l'operador de telecomunicacions.

  • 0,69£
  • 0,12%

En concret, la clients que tinguin contractats actualment 50 Mbps passaran a tenir 100 Mbps, mentre que per als clients de 120 Mbps la velocitat s'incrementarà fins a 240 Mbps. Per la seva banda, la modalitat de 300 Mbps passarà a tenir 600 Mbps.

La 'teleco' britànica segueix els passos d'Orange i Telefónica, que ja van anunciar una pujada de velocitats sense cost addicional

Aquest canvi en la velocitat de fibra òptica que Vodafone ofereix als seus clients, que ha estat avançat pel portal 'ADSLZone' i confirmat per 'Europa Press', començarà a realitzar-se al mes de juliol i es durà a terme de forma progressiva durant l'estiu.

D'aquesta manera, l'operadora segueix els passos de Telefónica i Orange, que recentment van anunciar també una pujada de les velocitats ofertes en el seu servei de fibra òptica sense cost addicional per als seus usuaris.

En concret, els clients de Movistar que actualment gaudien de fibra de 50 Mbps, tant a través de la seva oferta convergent Fusió com de forma independent, passaran a tenir 100 Mbps, mentre que els que tenien contractats els 300 Mbps comptaran amb 600 Mbps.

Per la seva banda, els usuaris d'Orange que tenen contractat actualment 50 Mbps passaran a tenir 100 Mbps, els que gaudeixen de 300 Mbps tindran 500 Mbps i els que compten aen l'actualitat amb 500 Mbps tindran a partir d'ara 1 Gbps.

Noticias relacionadas

contador