ep archivo   imagen de una tienda de la compania telefonica vodafone en madrid 20230508133503
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Els clients de Vodafone tenen fins al 31 d'agost per aconseguir un codi de fins a 10 euros de descompte per gastar al nou marketplace de l'operadora. Aquest codi està limitat a un ús per client i tindran fins al 15 de setembre per bescanviar-lo.

  • 0,78£
  • 1,87%

En concret, els clients de contracte, autònoms i microempreses residents a Península i Balears tenen disponible un codi de 10 euros amb una compra mínima de 20 euros i els clients prepagament residents a Península i Balears tenen disponible un codi de 5 euros amb una compra mínima de 15 euros.

Els clients només han d'entrar a la seva App Mi Vodafone, accedir a la secció personalitzada per a clients, 'Para ti', clicar el banner que apareix amb la promoció i acceptar les condicions legals. Un cop aconsegueixin el seu codi, hauran d'introduir-lo just abans de completar la compra al marketplace per rebre el descompte.

El nou marketplace de Vodafone està disponible des del passat mes de maig i compta amb milers de productes a les categories de Llar, Bricolatge, Salut, Mobilitat urbana, Esports i Joguines, a més de dispositius electrònics de les millors marques, amb un catàleg més ampli que l'existent a la botiga en línia de l'operadora i amb més subcategories.

Noticias relacionadas

contador