ep sede de viscofan
VISCOFAN - Archivo
61,40€
  • 1,60€
  • 2,68%

El consell d'administració de Viscofan ha decidit organitzar-se jurídicament com un hòlding que agrupi participacions en diferents empreses del grup i faciliti una millor organització interna per continuar amb el seu desenvolupament, segons ha comunicat la companyia a través de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Viscofan recorda que ja estava operant sota una estructura de divisió corporativa que agrupava la gestió i control de les participacions del grup a tot el món, i una divisió local que realitzava l'activitat pròpia de la producció, comercialització i distribució d'embolcalls.

En una nota de premsa expliquen que, amb el canvi aprovat, es mantindrà el model d'èxit de gestió a Navarra, que es consolidarà gràcies a una estructura organitzativa amb dues empreses, una centrada en l'operativa local i una altra dedicada a l'activitat corporativa.

Per realitzar aquest canvi organitzatiu, està previst que els actius industrials i operatius de Viscofan a Navarra es transfereixin a una companyia de nova creació, Viscofan Espanya SLU, amb seu a Tajonar (Navarra) i dependent en un 100% de Viscofan S.A. que, d'aquesta manera, centrarà la seva activitat en la titularitat de les empreses del grup, la seva gestió i els actius i recursos destinats a aquesta finialitat.

L'operació està previst que s'aculli al règim de neutralitat fiscal i no suposarà canvis en les condicions laborals dels treballadors, així que mantindran les seves actuals seus i centres de treball a la Comunitat Foral.

Es preveu que la nova estructura organitzativa de Viscofan S.A. com hòlding d'empreses sigui efectiva durant la segona meitat de 2021 un cop complerts els requisits legals establerts.

Noticias relacionadas

contador