vidrala680
98,20€
  • 2,70€
  • 2,83%

Vidrala ha formalitzat aquest diumenge la venda de la seva activitat de fabricació d'envasos de vidre en Ghlin (Bèlgica) al grup francès Saverglass, segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

La transacció suposa, a més, que Vidrala conservi la propietat de tot el producte acabat fabricat a la planta fins a la data de tancament, així com d'alguns altres elements productius, com motlles utilitzables en altres plantes del grup.

Així mateix, inclou la formalització d'un acord de subministrament en virtut del qual Vidrala adquirirà part de la producció de la referida planta belga, durant un període de cinc anys, i garantirà d'aquesta manera el servei al client a mesura que es desenvolupa el pla inversor pel reemplaçament de capacitats productives actualment en marxa dins del grup.

L'impacte final de la transacció en el resultat consolidat de la societat es detallarà, segons Vidrala, als estats financers corresponents a l'exercici 2019. De manera preliminar, s'estima que la transacció generi una pèrdua no operativa per alienació d'actius d'aproximadament 5 milions d'euros.

La venda de l'activitat manufacturera a Bèlgica s'emmarca en l'estratègia de Vidrala de focalitzar-se en centres productius que siguin competitius i estratègics assegurant una òptima assignació de capital al llarg del negoci. La desinversió permetrà l'execució dels projectes d'inversió que han estat selectivament definits amb el ferm objectiu d'optimitzar el servei al client i d'acord amb la marcada ambició industrial de llarg termini del grup.

Noticias relacionadas

contador