vidrala680

Vidrala negocia la venda a Saverglass de la seva activitat de fabricació d'envasos de vidre a Bèlgica, segons ha informat aquest dijous la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 96,20€
  • -0,72%

Vidrala duu a terme aquesta activitat a través de les societats MD Verre i Omega Immobilière et Financière en la planta productiva situada en la localitat de Ghlin. En el marc de les negociacions, s'ha subscrit un contracte d'opció, que conclouria amb la venda de totes dues societats.

La transacció inclouria un acord de subministrament en virtut del qual Vidrala adquiriria part de la producció de la planta belga durant un període de cinc anys, garantint d'aquesta forma el servei al client a mesura que es desenvolupa el pla inversor actualment en marxa dins del grup Vidrala.

Es preveu que el tancament d'aquesta operació es produeixi en els pròxims mesos, estant subjecta a les aprovacions habituals en aquesta mena d'operacions.

El preu final de l'operació i el restant conjunt de condicions econòmiques serà determinat i comunicat al tancament d'aquesta, segons ha precisat la companyia.

Noticias relacionadas

contador