• Totes dues estan vivint una tornada molt accidentada al parquet
  • Vértice 360º i Nyesa van tornar a cotitzar el 24 i 22 de gener, respectivament
cbvertice3 short

Vértice 360º i Nyesa viuen dues realitats molt diferents amb un denominador comú: la seva volatilitat al mercat. Les dues companyies tornaven al mercat el 24 i 22 de gener, respectivament. Un retorn seguit d'una caiguda del seu valor acumulat que va arribar a coquetejar amb el 70%. No obstant això, aquest divendres Vértice cotitza disparada, amb una pujada del 45%, mentre Nyesa manté el seu particular 'descens als inferns' registrant baixades del 8%.

  • 0,00€
  • 0,00%
  • 1,50€
  • 3,82%

En el cas de la immobiliària Nyesa, l'empresa va ser suspesa el 29 de setembre de 2011 després de sol·licitar concurs de creditors. Amb la seva tornada al parquet, la companyia ha precisat que s'ha dut a terme una "profunda transformació" per aconseguir un grup empresarial "més sòlid i sanejat" que estigués en condicions d'afrontar "amb garanties" un ambiciós projecte empresarial de futur.

Ambdues tornen a confirmar-se com dos dels valors més volàtils del mercat borsari

Per la seva banda, Vértice 360º queia un 4% fa una setmana i aquest divendres es dispara més d'un 40%. Un panorama molt convuls del qual ja va advertir la pròpia companyia en un document remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) en què assenyalava que la seva situació distava molt d'estar resolta i parlava de "l'alt risc" que els preus de l'acció, després de l'aixecament de la suspensió, "siguin substancialment menors als existents abans de la suspensió".

La companyia incidia al fet que, encara que els seus títols han tornat a cotitzar, això "no vol dir que hi hagi un mercat líquid per a ells" i recordava que al passat mes d'octubre, el consell d'administració de Vértice 360º va aprovar el nou pla de negoci de la companyia, que preveu la reestructuració del grup societari després de l'aprovació del conveni amb els creditors. Mentrestant, Nyesa Valors s'ha desprès dels projectes i actius que no considerava estratègics o viables a l'entorn econòmic actual, i així va portar a terme una "important" reducció del seu deute i reestructuració del seu patrimoni.

Noticias relacionadas

contador