ep logo urbas 20190515093405
URBAS - Archivo

Urbas sembla haver trobat la tecla. La companyia ha tornat a disparar-se aquest divendres, amb una pujada del 23,13%, i acumula una revaloració del 150% durant les últimes tres sessions, després d'entrar en el negoci de la mineria oferint una alternativa a Berkeley per a invertir en aquest sector.

  • 0,00€
  • 0,00%

L'entrada d'Urbas en el món de la mineria s'ha produït després de la compra d'un jaciment a cel obert a Silán, localitat situada a la província de Lugo.

L'analista tècnic de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, avisava aquest dijous d'alguna cosa que es va acabar complint: la confirmació d'un gran doble sòl en el títol, que presenta una important resistència als 0,01 euros per acció. "Des de finals de 2018 són molts els intents de deixar enrere aquesta zona de resistència", recorda.

Només si es confirmés, amb un marge còmode, "podem pensar en un moviment cap a la zona dels 0,03 euros amb el permís és clar de la resistència intermèdia que tenim als 0,015 euros: la directriu baixista que uneix els màxims decreixents des de finals de 2013", postil·la Rodríguez.

Noticias relacionadas

contador