jaime polanco

El Consell d'Administració d'Urbas ha aprovat el nomenament de Jaime Polanco com a vicepresident executiu.

  • 0,00€
  • 2,50%

Jaime Polanco, de 63 anys, està vinculat a Urbas des d'agost del 2021 com a conseller independent i actualment forma també part de la seva Comissió de Nomenaments i Retribucions.

Jaime Polanco assumeix la vicepresidència executiva en ple procés d'expansió de la companyia cotitzada amb l'objectiu de coadjuvar a la implantació del seu nou pla de desenvolupament, ha subratllat Urbas en un comunicat. A l'actual context global, "la seva valorada solvència i experiència professionals seran clau per reforçar el procés de creixement del grup, augmentar-ne la competitivitat i l'abast a escala internacional, així com enfortir les relacions institucionals", afegeix l'empresa.

Llicenciat en Economia per la City University of New York i diplomat en finances internacionals, Polanco va iniciar la carrera professional en banca d'inversió. Va treballar al Grup Prisa com a director general d'Estratègia i Desenvolupament Corporatiu i va ser president executiu de Prisa Internacional fins a l'any 2009. Actualment i des del 2011 és director executiu de Llatí Boost Group, consultora estratègica en assumptes públics i corporatius especialitzada a Amèrica Llatina.

Urbas s'ha fixat com a objectiu assolir el 2025, entre totes les línies de negoci i globalment, més de 1.000 milions de facturació i un EBITDA de gairebé 150 milions.

Noticias relacionadas

contador