ep juan jose lopez ibor director general de healthcare y servicios de urbas
URBAS

Urbas ha creat Urbas Servicios, una nova àrea de negoci que s'enfocarà al sector Healthcare (Senior Living, Senior Housing i centres residencials i sociosanitaris) i al de Serveis (seguretat, manteniment i neteja).

  • 0,00€
  • 2,50%

Després de l'acord signat amb la socimi belga Care Property Invest (CPI) i la compra de Fortia Healthcare, Urbas s'ha posicionat al segment sènior amb una cartera potencial de 10.000 places residencials i sociosanitàries fins al 2030. La companyia ja participa en diversos àmbits econòmics amb les seves divisions de 'Promoció Immobiliària', 'Infraestructures i Edificació' i 'Energia i Indústria'.

Al capdavant d'aquesta nova àrea hi haurà Juan José López-Ibor com a director general d'aquesta vertical de negoci per "reforçar la competitivitat d'Urbas i ampliar la projecció del grup en aquests segments".

López-Ibor té més de 25 anys d'experiència empresarial en projectes relacionats amb sanitat i salut. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials (ICADE E-2 i màster en Sistemes Informàtics per la Universitat Pontifícia de Comillas), forma part del patronat de la Fundació Juan José López-Ibor i des del 2006 és soci gerent de Global Health, consultora estratègica i de negoci focalitzada al sector de sanitat, salut mental, majors i benestar.

Ha estat director general i president de consell d'administració de la Clínica López-Ibor durant nou anys fins a la venda a la multinacional francesa Orpea, moment en què va ser nomenat director de desenvolupament de Salut Mental per a Espanya, Portugal i Amèrica Llatina d'Orpea Lopez-Ibor. La trajectòria professional es completa amb l'assessorament a fons de capital risc i M&A, i projectes d'inversions relacionats amb sanitat, psiquiatria i salut mental.

"El mercat espanyol ofereix unes oportunitats immillorables per continuar creixent de manera sostenible al segment de les residències de gent gran, Senior Living i Senior Housing pel dèficit estructural de places de qualitat, l'antiguitat de l'estoc existent, l'envelliment de la població i la seguretat d'una demanda creixent", explica el president i el CEO d'Urbas, Juan Antonio Acedo.

Noticias relacionadas

contador