ep logo de unity
UNITY

El fabricant de programari per a jocs Unity ha rebutjat aquest dilluns l'oferta de fusió realitzada per AppLovin, i valorada en 17.540 milions de dòlars. L'objectiu de la companyia tecnològica és seguir endavant amb la compra planificada d'ironSource.

Després de conèixer la notícia, les accions d'Unity cauen més d'un 8% a Wall Street, mentre que les d'ironSource es disparen un 11%.

Unity ha assenyalat que l'oferta no era interessant per als accionistes i "no s'esperaria raonablement que resultés en una 'Proposta Superior' com es defineix a l'acord de fusió d'Unity amb ironSource".

"La junta segueix creient que la transacció d'ironSource és convincent i brindarà una oportunitat per generar valor a llarg termini a través de la creació d'una plataforma única d'extrem a extrem que permet als creadors desenvolupar, publicar, executar, monetitzar i fer créixer jocs en viu i contingut 3D en temps real sense problemes", ha dit John Riccitiello, president i CEO d'Unity en un comunicat.

Des d'IronSource han afirmat que estan compromesos a completar l'acord amb Unity, ja que crearà "un valor superior per als accionistes, els clients i els treballadors".

Pel que fa a l'acord d'ironSource, la junta d'Unity ha autoritzat un programa de recompra d'accions a 24 mesos fins a 2.500 milions de dòlars en efectiu al tancament de la fusió. Tant Unity com ironSource esperen que l'acord es tanqui al quart trimestre de l'any.

AppLovin va realitzar la setmana passada una oferta de compra a Unity amb la condició que aquesta abandonés la intenció d'adquirir ironSource, competidor de l'empresa de màrqueting mòbil, per 4.400 milions de dòlars.

contador