ep menjartreballdomiciliuber eats
UBER EATS

Uber ha desembarcat a Sevilla amb la seva app de menjar a domicili, de manera que la capital sevillana es converteix en la cinquena ciutat a Espanya de Uber Eats.

Durant les properes setmanes Uber Eats començarà a funcionar a la ciutat de Màlaga

Segons ha indicat Uber en una nota, després dels llançaments de Madrid, Barcelona, ​​Saragossa, València i ara Sevilla, la companyia acabarà l'any en sis ciutats espanyoles, ja que durant les pròximes setmanes el servei arriba a Màlaga també.

D'aquesta manera, els usuaris de Sevilla ja poden gaudir a casa, l'oficina o qualsevol punt de la ciutat del seu menjar favorit descarregant l'app d’Uber Eats, a la qual podran accedir amb les dades de registre d’Uber, o a 'ubereats .com'. En Uber Eats no hi ha comanda mínima i, durant el primer mes, el cost de lliurament serà gratuït i posteriorment d’1,9 euros per a tots els restaurants, en qualsevol moment del dia.

L'app ofereix ja més de 80 restaurants de més de 20 tipus de cuina diferents.

Uber ha precisat que gràcies a la col·laboració amb AXA Corporate Solutions, des de gener d'aquest any tots els repartidors que operen a través d'Uber Eats a Espanya, incloent-hi ja als de Sevilla, Àustria, Bèlgica, Itàlia, Holanda, Polònia, Portugal, Suïssa i Regne Unit disposen de forma gratuïta d'una assegurança amb cobertura per accidents personals, prestació en efectiu en cas d'hospitalització i cobertura de danys personals o materials a tercers.

Uber Eats està present en més de 220 ciutats a tot el món i col·labora amb més de 80.000 restaurants i va començar a operar a Toronto al desembre de 2015.

Noticias relacionadas

contador