ep twitter aplicacion movil
PIXABAY

Twitter ha introduït els 'Fleets', un tipus de contingut efímer que permet compartir pensaments fugaços i seguir la conversa als missatges privats, i que la companyia ha començat a provar al Brasil.

  • 53,70$
  • 0,66%

'Fleets' és un nova funció per "compartir reflexions momentànies", com apunten des de la companyia. Allò que comparteixin els usuaris desapareixerà després de 24 hores sense tenir 'retuits', 'M'agrada' o respostes públiques.

Com expliquen des de la companyia, es dirigeix a aquells usuaris que se senten "incòmodes" en publicar a la plataforma "perquè els 'tuits' són públics, permanents i també tenen els 'retuits' i 'M'agrada' que són públics". Amb això en ment, 'Fleets' permet que els usuaris puguin "tenir converses d'una altra manera, amb menys pressió i més control". Encara que se centra en el text, també es poden carregar vídeos, GIF o imatges.

Per a respondre a un 'Fleet', només cal clicar-hi per enviar un missatge directe o un emoji. Des de Twitter assenyalen que la conversa es continua als missatges directes. Si l'usuari té la modalitat de missatge directe obert, qualsevol podrà reaccionar als seus 'Fleets'.

Aquest nou tipus de contingut s'ha començat a provar al Brasil, un dels països que més utilitza Twitter "de manera conversacional", segons la companyia. Hi estarà disponible durant aquesta setmana, només a Twitter per a iOS i Android. Depenent de com funcioni aquesta prova, la companyia es plantejarà llançar "pròximament" els 'Fleets' a d'altres països.

Noticias relacionadas

contador