• Els ingressos disminueixen un 8% fins als 548 milions de dòlars
  • La xifra d'usuaris actius s'eleva un 14% fins als 328 milions
Jack-3
Jack Dorsey, CEO de Twitter

Protagonisme avui en Wall Street per a Twitter. La xarxa social de microblogging, que té una capitalització borsària d'uns 10.000 milions de dòlars, es dispara més d'un 11% fins als 16,32 dòlars. La companyia ha presentat un benefici trimestral molt per sobre de l'esperat pel consens d'analistes que segueix Reuters, la qual cosa li permet recuperar part del perdut durant els últims mesos. Fins a aquest dimarts, Twitter perdia un 10% en l'acumulat de l'any i és a prop dels mínims històrics que va marcar el 2016.

  • 53,70$
  • 0,66%

La companyia ha reportat abans de l'obertura de la Borsa de Nova York un benefici de 82 milions de dòlars durant el primer trimestre de 2017. Una xifra que descendeix un 20% respecte als tres primers mesos de l'any passat, mentre que el benefici per acció cau un 27% fins als 11 centaus. Això sí, el consens d'analistes esperava una xifra molt més baixa amb uns guanys per cada títol d'un centau únicament.

Els ingressos, per la seva banda, disminueixen un 8% interanual fins als 548 milions de dòlars, encara que novament aquesta xifra supera folgadament les expectatives, que es trobaven als 512 milions de dòlars. El resultat brut d'explotació de la companyia (EBITDA) s'ha reduït en un 6% fins als 169 milions. Per al segon trimestre, el pronòstic de l'empresa és que aquesta variable oscil·li entre els 95 milions i els 115 milions.

El nombre d'usuaris actius es dispara un 14% fins als 328 milions, enfront de la dada prevista de 321 milions. Al comunicat per als inversors, el CEO de Twitter, Jack Dorsey, ha atribuït el creixement als canvis realitzats durant l'últim any a la xarxa social, la qual cosa segons ell ha millorat la seva experiència i ha estès el temps que passen la pàgina.

EL QUE ESTÀ PER VENIR

El nostre objectiu és convertir-nos en el lloc on els usuaris van quan vulguin veure el que està passant

El nostre objectiu és convertir-nos en el lloc on els usuaris van quan vulguin veure el que està passant

"Definitivament anem a tenir contingut 24/7 de vídeo en directe a Twitter", així de contundent ha estat Anthony Noto, CCO i CFO de Twitter, que ha confirmat una notícia esperada per molts dels usuaris de la xarxa social. "El nostre objectiu és convertir-nos en el lloc on els usuaris van quan vulguin veure el que està passant", assegurava Noto en una entrevista concedida a BuzzFeed. Amb una 'graella' de programació encara per anunciar s'esperen que els continguts esportius, d'actualitat i entreteniment s'entrecreuin a Twitter.

Alguns dels nous espectacles es donaran a conèixer la setmana vinent durant l'esdeveniment 'NewFronts', un espai anual de màrqueting on les empreses de mitjans debaten sobre el negoci de la publicitat. Segons recull Business Insider, Twitter presentarà alguns dels seus nous continguts i formats per començar a captar els grans anunciants.

Segons Noto, el vídeo en directe és bo per a les taxes de conversió i significa que Twitter podria començar a oferir anuncis d'entre 15 i 30 segons que generessin un increment dels ingressos publicitaris. La xarxa social ha sofert un dur cop en aquest aspecte recentment. La companyia va veure com el seu acord amb l’NFL per emetre partits en directe s'esfumava en favor d’Amazon. Twitter havia pagat 10 milions de dòlars per aconseguir els drets d'emissió del pack online de la lliga de futbol americà, molt per sota dels 50 milions que ha posat sobre la taula aquest mes el gegant de les vendes online.

Noticias relacionadas

contador