• El grup va registrar un benefici de 2,9 milions d'euros
Tubos tubacex

Tubacex (+1% al Mercat Continu) ha guanyat 2,9 milions d'euros durant els tres primers mesos de l'any, un 1,7% més, segons un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) aquest dimarts. Les vendes del grup es van incrementar un 28% fins als 168.500.000 d'euros i la companyia va registrar un EBITDA de 15,8 milions d'euros, un 21% més.

  • 3,14€
  • -0,95%

La companyia espanyola dedicada a la fabricació de tubs d'acer inoxidable i aliatges de níquel ha reconegut que "el mercat continua debilitat en volums i preus", però destaca que "Tubacex està experimentant els primers indicadors de la recuperació gràcies al seu posicionament radicalment diferent de la situació abans de la crisi".

La companyia espanyola reconeix que "està experimentant els primers indicadors de la recuperació"

El grup preveu, a més, un increment del resultat operatiu a partir del segon semestre de l'any i "una consegüent reducció progressiva del deute".

El conseller delegat de Tubacex, Jesús Esmoris, afirma que "estem transformant l'estructura industrial del grup assignant de manera eficient la fabricació dels diferents productes en funció de les capacitats de cada planta".

Tubacex subratlla, a més, que "la companyia està realitzant inversions destacades als EUA amb l'objectiu de reduir l'exportació dels productes procedents d'altres plantes del grup, incrementant d'aquesta manera la fabricació local i reduint l'exposició de la companyia a possibles mesures proteccionistes".

Uns resultats que encaixen amb les previsions dels analistes de Banc Sabadell, que recomanen 'vendre' els títols de Tubacex perquè "cal destacar que seguim veient revisions d'estimacions a la baixa, cosa que és un símptoma que malgrat la seva important cartera de comandes (~700 M d’euros) la demanda final segueix sense recuperar-se".

Noticias relacionadas

contador