• La companyia segueix sense trobar comprador que la rescati de la seva situació actual
ep tienda toys r us
TOYS E US

Toys R US està agonitzant i afronta la liquidació de tots els seus actius als Estats Units segons un nou informe publicat per 'Bloomberg'. La companyia de joguines no ha arribat encara a un acord amb els prestadors i no sembla que pugui arribar a produir-se davant l'absència d'un comprador que rescati aquest joguina trencada de la indústria.

L'objectiu de Toys R Us era renegociar el deute de 4.000 milions d'euros que l'empresa de joguines arrossega des de 2005. A més, la companyia ha acusat les canviants tendències dels minoristes del sector, així com l'impuls del comerç electrònic durant els últims anys.

L'objectiu de Toys R Us era renegociar el deute de 4.000 milions d'euros que l'empresa de joguines arrossega des de 2005

La companyia de joguines nord-americana no va registrar el rendiment esperat de vendes durant l'últim període de vacances, que l’hauria situat en una millor posició per negociar uns termes favorables amb els seus prestadors. Des de llavors, la multinacional ha anunciat múltiples tancaments de les seves botigues en sòl nord-americà.

Les botigues de Toys R Us lluny dels Estats Units viuen una realitat molt diferent. Les franquícies asiàtiques ja estan en converses amb un possible comprador. Per la seva banda, la canadenca va córrer pitjor sort que totes elles i es va haver de declarar en fallida abans que la matriu nord-americana.

Noticias relacionadas

contador