ep francisco reynes 20180206133315
ABERTIS

El ja exconseller delegat d'Abertis Francisco Reynés s'ha acomiadat aquest dimecres de la companyia assegurant que ha estat un "plaer" treballar a l'empresa que, segons ha garantit, deixa en "molt bones mans".

  • 18,36€
  • 0,00%

Reynés ha pres la paraula abans de l'inici de la presentació dels resultats d'Abertis de l'exercici 2017 per acomiadar-se i cedir el testimoni de l'exposició al seu successor, el nou director general, José Aljaro.

"Això, a mi, ja no em toca", ha assegurat Reynés en donar la paraula a Aljaro perquè presentés els comptes de l'empresa d'autopistes, per després deixar l'acte i emprendre el camí cap a la seu de Gas Natural Fenosa i assistir a la presentació de resultats de la companyia energètica de la qual acaba de ser nomenat president executiu.

Durant la seva breu intervenció, el que ha estat primer executiu d'Abertis durantels darrers vuit anys, s'ha acomiadat de la companyia amb la satisfacció que només marxa ell, en referència al fet que durant la seva etapa ala companyia ha actuat com un "director d'orquestra".

"El més important d'un director d'orquestra no és saber de música, sinó triar el millor intèrpret per a cada instrument de l'orquestra. I jo a Abertis només he hagut de moure les mans perquè la música sonés", ha assegurat Reynés.

"Per això, deixo la companyia en les mateixes bones mans", ha asseverat, per indicar que mantindran un "camí continuista i sòlida" per a l'empresa que, no obstant això, actualment està pendent de la 'batalla' d'opes que ACS i l'italiana Atlantia lliuren per fer-se amb el seu control.

Noticias relacionadas

contador