ep jaime guardiola consejero delegado de banco sabadell
EUROPA PRESS - Archivo

Deutsche Bank rebaixa a Banc Sabadell. L'entitat alemanya retalla el seu preu objectiu, des dels 0,55 als 0,44 euros (amb el títol cotitzant a 0,26 euros per acció) i li reitera el consell de 'mantenir'.

  • 1,51€
  • -0,89%

"Anticipem una caiguda del 30% del seu BPA al 2020 a causa de les fortes provisions del primer trimestre de l'any", destaca el banc alemany.

"El cost del riscos continuarà sent elevat durant els trimestres vinents, per la qual cosa també hem elevat les nostres expectatives sobre les provisions que es veurà obligat a fer el Sabadell", continua l'informe. "També esperem unes majors provisions per a 2021 i 2022, en línia amb la trajectòria i la recuperació que està tenint l'entitat", afegeix

"A causa d'aquestes provisions i a una menor rendibilitat, reduïm també el dividend esperat per a 2020, 2021 i 2022 en un 35%, 18% i 21%, respectivament", segueix Deutsche.

Des d'un punt de vista tècnic, la situació del banc català sembla igual de lúgubre. L'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, afirmava recentment que "si hi ha un exemple clar del que significa situar-se en caiguda lliure absoluta, és aquest. Els preus, a mínims històrics, no presenten suports de cap mena, ni tan sols potencials suports dinàmics".

Noticias relacionadas

contador