bolsa-madrid
Wikimedia Commons

Els títols de Tier1 Technology començaran a cotitzar aquest dimarts 26 de juny al Mercat Alternatiu Borsari (MAB) i es convertirà així en la setena companyia que s'incorpora a aquest mercat el 2018.

La seva entrada al MAB es produeix després que el Consell d'Administració del Mercat hagi aprovat la incorporació de la companyia després d'analitzar la informació presentada per l'empresa i un cop emès l'informe d'avaluació favorable del Comitè de Coordinació i Incorporacions.

El valor de referència de les accions suposa valorar la companyia en 16 milions d'euros

El codi de negociació de la companyia serà 'TR1' i la seva contractació es realitzarà a través del sistema de fixació de preus 'fixing'.

El consell d'administració de la companyia ha fixat un valor de referència per a cadascuna de les seves accions de 16 euros, xifra que suposa un valor total de la companyia de 16 milions d'euros.

A més, l'empresa defensa que els accionistes deTIER1 tenen "vocació de permanència" al capital. Actualment el 68,32% dels títols de la companyia està controlats per Francisco Javier Rubio González, conseller delegat de TIER1 Technology, a través de la societat Microsistemas i Software que va fundar l'any 1992, i la resta de l'accionariat està integrat per part de l'equip gestor i empleats de la companyia.

TIER1 va tancar l'exercici 2017 amb una xifra de negoci de 9,45 milions d'euros i un benefici net proper al milió d'euros. La tecnològica declara que les seves solucions tecnològiques ofereixen "una millora" dels processos relacionats amb els clients en diferents sectors d'activitat com distribució, al detall i consum, fabricació i producció, enginyeria, obres i manteniment i el sector públic.

Noticias relacionadas

contador