ep bolsamadrid 20170601180703
EUROPA PRESS

El Comitè de Coordinació i Incorporacions del Mercat Alternatiu Borsari (MAB) ha remès al Consell d'Administració un informe d'avaluació favorable sobre el compliment dels requisits d'incorporació de la companyia tecnològica TIER1 i ha fixat un valor de referència per a cadascuna de les seves accions de 16 euros, xifra que suposa un valor total de la companyia de 16 milions d'euros. Començarà a cotitzar el proper dimarts 26 de juny.

El valor de referència de les accions de 16 euros suposa valorar la companyia en 16 milions d'euros

El procés de sortida al MAB de TIER1 es farà mitjançant un 'listing' i es planteja en dues fases. La primera estarà enfocada a reforçar la imatge de professionalitat de la societat, de cara als accionistes, clients, proveïdors, inversors i la comunitat en general, incrementant la notorietat, la imatge de marca, la transparència i la solvència.

Una segona fase està prevista per al segon semestre de 2019. Durant la qual l'empresa té la intenció de captar els recursos financers necessaris per impulsar el desenvolupament internacional de la seva filial Comerzzia, l'activitat de la qual se centra en la comercialització d'una plataforma modular del mateix nom que permet als minoristes la gestió omnicanal i "optimitzar" les experiències de compra dels seus clients a través de múltiples punts de contacte, de manera "consistent, unificada i sense fissures", cosa que genera un major 'engagement' i vendes, segons TIER1.

Durant la cotització, el codi de negociació de la companyia serà "TR1", amb una contractació que es realitzarà a través del sistema de fixació de preus 'fixing'. D'altra banda, Deloitte s'estableix com l'assessor registrat de la companyia i GVC Gaesco Beka actuarà com a proveïdor de liquiditat.

A més, l'empresa defensa que els accionistes de TIER1 tenen "vocació de permanència" al capital. Actualment el 68,32% dels títols de la companyia està controlat per Francisco Javier Ros Gonzalez, conseller delegat de TIER1 Technology, a través de la societat Microsistemas i Software que va fundar l'any 1992, i la resta de l'accionariat està integrat per part de l'equip gestor i empleats de la companyia.

TIER1 va tancar l'exercici 2017 amb una xifra de negoci de 9,45 milions d'euros i un benefici net proper al milió d'euros. La tecnològica declara que les seves solucions tecnològiques ofereixen "una millora" dels processos relacionats amb els clients en diferents sectors d'activitat com distribució, al detall i consum, fabricació i producció, enginyeria, obres i manteniment, i el sector públic.

El document informatiu de l'empresa TIER1 es troba disponible a la pàgina web del MAB, on es podran trobar totes les dades relatives a la companyia i al seu negoci.

Noticias relacionadas

contador