ep thyssenkrupp
THYSSENKRUPP
4,97€
  • -0,04€
  • -0,84%

Thyssenkrup ha anunciat aquest dimecres unes pèrdues de 182 milions d'euros durant el període que va des de juliol al setembre, en comparació amb els números vermells registrats l'any passat (84 milions d'euros), és a dir, un 116% més.

Amb tot, el grup s'ha mostrat "cautelosament optimista" i ha actualitzat les seves previsions de cara a la resta de 2018.

Aquest any, ha revertit els seus números vermells i registra un benefici de 8 milions

La companyia ha anunciat, a més, unes vendes d’11.060 milions d'euros, respecte als 10.680 milions d'euros registrats durant el mateix període de l'any anterior. Per la seva banda, l'EBITDA de Thyssenkrupp va ascendir als 275 milions d'euros, molt per sota del que projectava el consens d'analistes: 324 milions d'euros.

Thyssenkrupp ha atribuït els seus resultats a l'efecte divisa, als alts costos de les matèries primeres i als problemes operatius. Aquest any, el grup esgrimeix un benefici net de 8 milions d'euros respecte a les pèrdues de l'any anterior, 649 milions d'euros.

Respecte al pla de reestructuració del grup, Thyssenkrupp afirma que pretén operar de manera efectiva com dues companyies per a l'octubre de l'any que ve, a l'espera que aquesta divisió dels seus negocis sigui aprovada durant la reunió general anual del grup el proper mes de gener. Aquest procés de transició tindrà un pes en la generació d'efectiu i el benefici net el proper any.

Noticias relacionadas

contador