ep tesla model s 20180104105701
TESLA

La companyia automobilística nord-americana Tesla ha cridat a revisió de forma voluntària gairebé 123.000 unitats del seu model Model S, a causa d'eventual defecte en el sistema de direcció dels vehicles.

  • 539,60$
  • 16,53%

La companyia ha dit que les unitats afectades per aquesta campanya de revisió corresponen a models fabricats abans d'abril de 2016 i va afirmar que la revisió constarà d'una substitució d'uns cargols al sistema de direcció.

La companyia amb seu a Palo Alto (Califòrnia) va indicar que aquest problema no ha provocat accidents o lesions. Així, ha assegurat que aquests cargols poden experimentar corrosió en contacte amb altes temperatures i amb la sal de carretera. En una comunicació remesa als clients, l'empresa va assenyalar que havia observat una "corrosió excessiva" als cargols de la direcció assistida, principalment en situacions de molt baixes temperatures, especialment en carreteres on es fa servir calci i magnesi a la sal de carretera.

En cas que aquests components fallessin, el conductor del vehicle podria seguir mantenint el control sobre la direcció del vehicle, encara que hauria de fer una major força, amb motiu de la "pèrdua o reducció" de l'assistència. El màxim responsable de la companyia, Elon Musk, amb motiu de la celebració del 'April Fool's Day' (dia dels innocents als Estats Units), va comunicar, a través del seu compte de Twitter, que Tesla havia entrat en "fallida".

"Tot i els intensos esforços per recaptar diners, incloent-hi una venda massiva d'ous de Pasqua, estem tristos de comunicar que Tesla s'ha declarat totalment i completa en fallida", va afegir.

"Hi ha molts capítols de fallida i, com els crítics van assenyalar tan encertadament, Tesla els té tots, incloent-hi el capítol 14 i mig (el pitjor)", va afirmar el directiu.

Noticias relacionadas

contador