ep concesionario de tesla
TESLA - Archivo

El fabricant nord-americà de vehicles elèctrics Tesla ha obert dos nous centres de distribució a Espanya, tots dos situats a Andalusia, en concret, a les ciutats de Sevilla i de Màlaga, segons ha informat l'empresa.

  • 177,46$
  • 1,50%

Després de les obertures de Madrid-Sud i de València a finals de l'any passat, Tesla segueix expandint-se al mercat nacional amb dos nous emplaçaments al sud d'Espanya. A partir d'avui, l'empresa comptarà amb un concessionari a Sevilla i al juny n'obrirà les portes a un altre a Màlaga. En les dues instal·lacions podran provar els vehicles, adquirir-los, però també seran punts de lliurament i de postvenda.

Amb aquests dos nous centres, Tesla ja disposa de fins a vuit ubicacions a Espanya, de les quals en cinc poden provar-se, comprar, rebre o reparar un vehicle, mentre que la resta són només botiga o centre de postvenda.

"Els propietaris actuals i futurs d'un Tesla a Andalusia ara tenen accés a l'experiència de servei completa, més digital i convenient", ha indicat l'empresa, que explica que fins a un 90% dels problemes es pot diagnosticar de forma remota.

Noticias relacionadas

contador