teslamusk1

Tesla enllesteix una nova funcionalitat per als seus cotxes. Segons ha anunciat l'amo de la companyia, Elon Musk, la signatura està ultimant l'actualització de la funció 'acte-pàrquing', que permetrà al vehicle conduir per un aparcament, trobar un lloc buit i aparcar. Estarà llista en sis setmanes.

  • 181,19$
  • 0,66%

Musk ha comunicat a través del seu compte personal de Twitter la notícia. La funció Autopark/Summon ja està disponible en els cotxes Tesla, però ara s'implementarà una actualització "lleugerament més intel·ligent" amb la qual la companyia vol fer un pas més enllà.

Amb ella, ha dit Musk en una sèrie de tuits, "un Tesla serà capaç de conduir en un pàrquing, trobar un lloc buit, comprovar les mesures per confirmar que és vàlid i aparcar". Però, a més, els amos d'un Tesla podran gestionar el vehicle des del seu propi telèfon mòbil de forma remota, com si es tractés d'un cotxe teledirigit, sempre que estigui "en línia de visió".

"El cotxe anirà fins a la ubicació del teu telèfon i et seguirà com una mascota si mantens premut el botó de 'trucada' en la app de Tesla", ha explicat Musk en un altre missatge publicat aquest dijous a la xarxa social. L'actualització estarà disponible en sis setmanes i serà compatible amb tots els cotxes Tesla fabricats en els últims dos anys.

La funció Summon, que forma part del sistema de pilot automàtic de Tesla, permet actualment als conductors del Model S aparcar els seus cotxes des de fora del vehicle en llocs estrets, i fins i tot moure els cotxes per canviar de lloc d'aparcament sempre que es tracti de distàncies curtes.

contador