ep pizza telepizzaes telepizza comida rapida pizzeria
EUROPA PRESS

Telepizza, la multinacional espanyola del sector de venda de pizza a domicili, ha triat Orange com a proveïdor de serveis mòbils durant un període de dos anys.

  • 10,40€
  • -0,86%
  • 4,70€
  • 0,00%

En virtut del contracte signat entre ambdues empreses, Orange ha afegit a la seva xarxa 200 línies mòbils d'aquesta cadena, a les quals ha dotat de tarifes planes de veu i de dades per optimitzar les comunicacions dels seus empleats a les seves diferents seus.

La 'teleco' francesa ha afegit a la seva xarxa 200 línies mòbils de la pizzera

Així mateix, Orange ha complementat l'oferta amb bons de dades fora d'Europa per facilitar també la comunicació dels usuaris en 'roaming'.

El servei que Orange ofereix al Telepizza es completa amb 'Oficina Plus', un paquet global de telecomunicacions per a les oficines de l'empresa que inclou serveis de telecomunicacions fixes i mòbils, centraleta i accés de dades adaptades a les necessitats del negoci. Aquest servei es proporcionarà a través d'Orange com un únic proveïdor i sense quotes de manteniment per a l'empresa.

A més, Orange s'encarregarà de la gestió dels dispositius mòbils a través del programari 'Mobile Device Management' (MDM), que permet monitoritzar i administrar els terminals amb total garantia de seguretat, flexibilitat i continuïtat per a les comunicacions a distància de l'empresa.

Orange afirma que Telepizza ha valorat especialment la "rapidesa i facilitat" amb què la seva empresa ha dut a terme la migració de les línies, així com l’"eficiència aconseguida" en l'oferta de 'roaming' per optimitzar les comunicacions d'una empresa que compta amb presència en 23 països.

Noticias relacionadas

contador