ep archivo   sede de telefonica en madrid 20210915111904
TELEFÓNICA - Archivo

La filial de Telefónica, Telefónica Centreamèrica Inversions (participada, directament i indirectament, al 60% per Telefónica i al 40% per Corporació Multi Inversions), ha arribat a un acord amb General International Telecom Limited, per a la venda de la totalitat del capital social de Telefónica Salvador de la qual és propietària (99,3%). Pel costat de comprador, la transacció ha estat estructurada per afiliades de Grup Atlàntida, entitats que donen suport financerament a l'adquisició.

  • 4,15€
  • 0,78%

El preu de la transacció de Telefónica El Salvador és de 144 milions de dòlars nord-americans (aproximadament 125 milions d'euros al tipus de canvi actual), un múltiple implícit d'aproximadament 7 vegades l'OIBDA 2020 d'aquesta companyia.

El tancament d'aquesta transacció està subjecte a determinades condicions, incloent-hi les pertinents aprovacions reguladores.

Telefónica ha explicat que aquesta operació s'emmarca dins de la política de gestió de cartera d'actius del grup, "basada en una estratègia de creació de valor i optimització de la tornada sobre el capital".

Noticias relacionadas

contador