ep el presidente ejecutivo de telefonica jose maria alvarez pallete durante su intervencion en la
EUROPA PRESS

Telefónica Tech, filial de Telefónica, ha aconseguit un acord amb certs fons d'inversió gestionats per Deutsche Private Equity per a l'adquisició del 100% de les accions de la societat alemanya BE-terna Acceleration Holding i les seves filials (BE-terna Group).

  • 4,22€
  • -1,42%

L'import de la transacció és de fins als 350 milions d'euros, incloent-hi possibles remuneracions variables (earn-outs).

BE-terna Group és un grup empresarial dedicat principalment a brindar solucions avançades al núvol per a la transformació digital de les empreses, ja que és 'gold partner' de Microsoft.

BE-terna Group va assolir el 2021 els 121 milions d'euros d'ingressos proforma a través de les seves operacions a, entre altres mercats, Alemanya, Àustria, Suïssa i Dinamarca.

La valoració implica un múltiple de 13,7 EV/OIBDA post-sinergies i en base als resultats previstos per a l'exercici 2022.

Telefónica ha dit que, amb aquesta adquisició, Telefonica Tech es consolida en un mercat estratègic per al grup com és Alemanya, alhora que incorpora una plataforma de creixement a nous mercats rellevants d'Europa.

El tancament de l'operació està subjecte a l'autorització per part de l'autoritat de competència a Alemanya (Bundeskartellamt).

Noticias relacionadas

contador