ep archivo   fachada de la sede de la multinacional espanola telefonica situada en la ronda de la
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

Grup Telefónica ha signat un acord estratègic amb Saudi Telecommunication Company (STC) per "treballar junts i beneficiar-se de la seva escala conjunta, de l'experiència combinada de les dues companyies i de la seva presència al mercat".

  • 4,16€
  • 1,51%

Amb la signatura d'aquest acord estratègic, STC Group es converteix en membre del Partners Program de Telefónica, una iniciativa llançada el 2011 i de la qual formen part altres operadors de telecomunicacions i que cobreix més de 65 mercats a Europa, Amèrica Llatina, Orient Mitjà i Àfrica.

A través d'aquesta associació estratègica, STC i les seves empreses operatives i filials a l'Orient Mitjà treballaran amb Telefónica per tal d'"explorar potencials oportunitats de negoci conjuntes" en àrees com B2B & B2C, Serveis Digitals (incloent-hi ciberseguretat, núvol, IoT i dades massives), Tecnologia, Innovació, Compres i altres àrees estratègiques per impulsar el creixement i capturar sinergies, ha indicat avui Telefónica en un comunicat.

"La importància d'aquest acord està en consonància amb l'estratègia DARE 2.0 del Grup STC i forma part de la visió d'Aràbia Saudita per al 2030. Aquest acord estratègic cobreix nombroses àrees a B2B, B2C, AI, HR, Formació, Innovació, Ciberseguretat, Inversions, Eficiència Empresarial, Compres, Tech & Ops i Metavers, cosa que aporta molt valor a STC. Les dues empreses treballaran en benefici dels clients i de la nació gràcies a una major experiència i coneixement", ha declarat Moaeed H. Alsaloom, Chief New Markets Officer del grup.

"STC Group és una empresa totalment alineada amb el nostre objectiu d'accelerar la transformació digital dels nostres clients i amb la necessitat d'aprofitar l'escala per oferir les millors solucions tecnològiques i serveis digitals del mercat. Estem segurs que aquest acord aportarà importants beneficis als dos grups", ha afirmat sobre això Mark Evans, Chief Strategy & Development Officer de Telefónica.

Noticias relacionadas

contador