ep el presidente de telefonica jose maria alvarez pallete en la reunion del circulo de economia
DAVID ZORRAKINO - EUROPA PRESS

Telefónica torna a animar-se en borsa i en aquests moments enfronta de nou la resistència tècnica que té en el mur del buit baixista situat als 4,40 euros per acció.

  • 4,11€
  • -1,18%

Un buit baixista és un espai que deixa el preu (un buit) que es produeix quan l'oferta és molt més alta que la demanda i per tant, quan el subjacent en qüestió comença a cotitzar, aquest ho fa molt per sota del preu de tancament de la sessió anterior, segons explica José María Rodríguez, analista de Bolsamanía.

"Els buits poden ser tant alcistes com baixistes. Un buit baixista té connotacions de debilitat i automàticament aquest buit es converteix en l'ordre de prou pèrdues per a qualsevol posició curta (o baixista) sobre el subjacent en qüestió.

Dit això, molt malament s'han de donar les coses, perquè el valor no ataqui, en qualsevol moment, la important zona de resistència dels 4,40 euros.

Aquest nivell no és altre que el buit baixista setmanal de març de l'any passat al qual hem fet referència en infinitat d'ocasions, per definició resistència. I per tancar-lo, o el que és el mateix anul·lar-ho, necessitem que el títol tanqui un divendres per sobre.

En cas contrari no s'haurà tancat. En aconseguir-se, la següent zona de control i molt més rellevant, si és possible, la tenim en la directriu baixista principal, que en aquest moment passa per l'entorn dels 5 euros", afegeix aquest expert.

Noticias relacionadas

contador