ep archivo   sede de telefonica
TELEFÓNICA - Archivo

Telefónica rivalitza amb Mediapro, Dazn i Relvent pels drets de la Lliga. Les ofertes per a la subhasta dels drets de la Lliga de futbol per al període 2022-2025 es presenten aquest dilluns. "Telefònica aconseguirà retenir un paquet de drets prou atractiu", opinen els analistes de Bankinter.

  • 4,15€
  • 0,78%

"Al nostre escenari central, assumim que Telefónica aconseguirà retenir un paquet de drets prou atractiu per evitar una pèrdua substancial de quota de mercat per aquest motiu", diuen.

Afegeixen que "l'oferta d'aquest contingut ha estat clau per al lideratge de Telefónica a Espanya (49% dels ingressos, 56% de l'OIBDA i 69% del Cash Flow lliure del sector el 2020)", de manera que "la pèrdua de l'exclusivitat d´aquest contingut podria resultar en una pèrdua de clients i una reducció del consum mitjà per client (ARPU) des dels 90 euros al mes cap a la mitjana d'uns 60 euros mensuals que no es compensaria per l'estalvi en l'adquisició dels drets".

Aquest dilluns es presenten les ofertes a La Lliga de futbol pels drets de televisió, i es faran públiques a les 19h. La licitació és per a les retransmissions dels propers tres a cinc anys. Segons els mitjans de comunicació, Movistar, Mediapro, Dazn i Relvent s'han presentat als lots de partits més importants i Amazon podria optar per paquets més petits.

Noticias relacionadas

contador