alvarez pallete rueda prensa telefonica portada
4,17€
  • 0,04€
  • 0,87%

La borsa rep amb grat el cop de timó de Telefónica (+1,5%) per esquivar el seu cinquè any consecutiu de caigudes. La companyia de telecomunicacions va anunciar aquest dimecres al tancament de mercat un pla per reorganitzar l'estructura de el grup i impulsar el seu negoci amb un nou full de ruta que passa per abandonar Llatinoamèrica centrant-se només al Brasil.

Malgrat el seu repunt d'aquest dijous la companyia segueix en negatiu aquest any i registra caigudes del 4%. Plouria sobre mullat per la companyia de telecomunicacions que ve de tancar també en vermell seu el 2018 (-4,8%), 2017 (-3,7%), 2016 (-6,2%) i 2015 (-7,9%).

Tot va començar el 2015 precisament. És llavors quan els analistes tècnics coincideixen a traçar l'inici de l'impecable tendència baixista del títol, amb màxims mínims decreixents a més d'una directriu baixista que està impedint qualsevol tipus de rebot sostingut.

Des de Berenberg qualifiquen a la valor directament de "complicat" i concedeixen que actualment està barat. Malgrat tot, la casa d'anàlisi alemanya segueix confiant en la companyia de telecomunicacions per complir el seu objectiu de creixement de l'OIBDA per a aquest any desmarcant-se així dels dubtes de la majoria dels analistes.

A Bolsamanía, l'analista tècnic J.M. Rodríguez sosté que "molt ha de pujar Telefónica per deixar de ser baixista". De fet, "l'experiència m'ha demostrat al llarg del temps que són molt poques les notícies que són capaços, de veritat, de revertir una tendència", postil·la.

Noticias relacionadas

contador