telefonicagrandecb
4,22€
  • 0,07€
  • 1,73%

Els experts de Credit Suisse creuen que hi ha una sèrie de valors que cal seguir aquest any perquè en algun moment apareixerà un "punt d'inflexió" o un "catalitzador" que donarà un nou impuls a la seva situació.

En referir-se a catalitzadors o punts d'inflexió, aquests analistes es centren en potencials fusions o adquisicions; la venda d'actius; un canvi en el model de negoci; una reestructuració; un gir a la indústria; una nova gestió per a l'empresa o el possible anunci de dividends.

Dins d'aquest grup de companyies hi ha 14 amb una recomanació de sobreponderar, i dos amb 'infraponderar'. Les accions per a les quals aconsellen sobreponderar són: Anheuser-Busch Inbev, ArcelorMittal, AP Moller Maersk, Asos, AXA, Coca-Cola HBC, Clariant, ISS, Novo Nordisk, Sanofi, TakeAway.com, Telefonica, Unicredit i Unilever. I les dues per a les quals tenen una recomanació de 'infraponderar' són Hargreaves Lansdown i Metso.

QUINES SERAN LES FITES DE TELEFÒNICA?

Al costat d'aquesta recomanació de 'sobreponderar', Credit Suisse té un preu objectiu de 8,50 euros per a Telefónica, un 40% per sobre dels preus actuals de cotització.

Pel que fa als elements que podrien actuar com a "punts d'inflexió" per a Telefónica el 2020, Credit Suisse es refereix a dos: el creixement del seu EBITDA (i més concretament del d'Espanya) i l'anunci de futures vendes d'actius.

Aquesta setmana s'ha sabut que Telefónica està comprant accions pròpies i que ha duplicat la seva autocartera fins al 2,44% del capital. Credit també es refereix a això i reconeix que "suggereix que la direcció segueix confiant en l'execució de la seva nova estratègia".

Noticias relacionadas

contador