telefonicanetflix

Telefónica ha estrenat al Regne Unit l'acord global assolit el passat mes de maig amb Netflix, el desenvolupament comercial del qual al país tindrà com a principal reclam l'accés dels clients d'O2 a la plataforma de vídeo en línia de forma gratuïta durant un període de fins a dotze mesos.

Segons detalla O2 en un comunicat, els nous clients o aquells que millorin de tarifa podran sol·licitar fins al pròxim 8 d'agost una subscripció gratuïta de sis o dotze mesos a Netflix en funció de la tarifa o el servei que tinguin contractat amb l'operadora.

Així mateix, la filial de Telefònica al Regne Unit, que només ofereix serveis de telefonia mòbil, ha anunciat que duplicarà fins a la mateixa data les dades per a alguns dels seus clients de contracte perquè "puguin aprofitar al màxim el contingut que ha d'oferir Netflix".

L'oferta és vàlida per a la tarifa de Netflix de dues pantalles simultànies, que té un preu mensual de 7,99 lliures, cosa que permetrà estalviar 47,94 euros als clients que gaudeixin dels sis mesos gratis i 95,88 euros als que accedeixin a l'oferta de 12 mesos gratis.

Netflix i Telefónica van aconseguir el passat mes de maig un acord global per integrar els serveis i continguts de Netflix en les ofertes de les diferents operadores del grup Telefónica a Europa i a Amèrica Llatina, que en el cas d'Espanya està previst que es produeixi a finals de 2018.

Al seu moment, ja es va precisar que cada país anunciaria els detalls comercials de l'acord a mesura que s'anessin realitzant els llançaments a nivell local i va avançar que els primers llançaments es produirien a Amèrica Llatina.

En el cas dels països del continent americà on Telefónica està present, les companyies ja van avançar que l'acord inclou un ampli rang d'iniciatives que caldrà implementar que variaran depenent de cada mercat.

Entre les diferents opcions es troben la integració de l'aplicació de Netflix als descodificadors de televisió de pagament de Movistar TV i la possibilitat d'accedir a Netflix des del servei de vídeo OTT Movistar Play, així com l'opció de realitzar el pagament de la subscripció al servei de Netflix a través de la factura de Telefónica.

A més, l'acord preveu altres propostes com la incorporació de Netflix a alguns plans de dades mòbils que permeten als clients de Telefónica veure vídeo per streaming sense que això suposi un consum sobre els seus paquets de dades estàndard.

Noticias relacionadas

contador