ep archivo - sede de telefonica deutschland en munich alemania
TELEFÓNICA DEUTSCHLAND - Archivo

Telefónica Deutschland ha assegurat aquest dimecres que l'operador alemany 1&1 Mobilfunk té obligacions contractuals amb la companyia "fins al 30 de juny del 2025", malgrat l'acord anunciat amb Vodafone per al subministrament de serveis mòbils per un període màxim de 18 anys.

  • 4,22€
  • 0,24%

"Independentment de l'anunci d'1&1 d'avui de cooperar amb Vodafone en roaming nacional, 1&1 té obligacions contractuals amb Telefónica Deutschland en virtut de l'Acord de roaming nacional MBA MVNO/4G existent fins al 30 de juny del 2025", ha manifestat.

En aquest sentit, la filial alemanya de la companyia de telecomunicacions ha destacat que el contracte amb 1&1 "assegura fluxos d'ingressos per a Telefónica Deutschland".

A més, la companyia ha confirmat la seva perspectiva de creixement d'ingressos i Oibda per a l'any fiscal 2023 al "rang superior de creixement percentual baix d'un dígit", així com el compromís de dividend mínim per al curs de 0,18 euros per acció.

"L'enfocament de la companyia se centra cada cop més en el valor sobre el volum amb la seva estratègia de més per més que sustenta les ambicions de creixement de l'any fiscal 23", ha indicat la companyia. Tot i aquestes afirmacions, les seves accions es desplomen un 17% al mercat alemany.

Noticias relacionadas

contador