ep el presidente de telefonica jose maria alvarez pallete en el acto donde se ha inaugurado 42
Álex Zea - Europa Press

Els experts de Berenberg han elevat el preu objectiu de Telefónica fins als 4,60 euros per acció des dels anteriors 4,30 euros per títol, i han reiterat el seu consell de mantenir el valor en cartera, perquè no hi aprecien més potencial des del nivell actual de mercat.

  • 4,23€
  • 0,57%

Aquests analistes recorden que "Telefònica és una de les accions amb millor rendiment a l'índex 'STOXX 600 Telecoms Index' des de principis d'any". Sobre aquest bon comportament borsari, consideren que "una gran part es deu a la seva continua correlació amb l'euro/real brasiler" i no a factors específics amb el sector de les telecomunicacions.

A més de la rotació cap a accions de valor i el potencial de Telefónica per ser un beneficiari passiu de la fusió planificada d'Orange España i MásMóvil, afirmen que la seva revaloració s'ha degut sobretot a la seva exposició al Brasil, per la qual cosa no hi veuen més recorregut alcista.

Per anàlisi tècnica, "el més probable és que puguem veure un atac al suport dels 4,40 euros, preus molt propers als actuals. Per aquests preus estarem molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades", indica César Nuez, analista de Bolsamanía.

"Els bons nivells d'acumulació donen consistència a la seva tendència alcista principal. El primer objectiu de pujada el podríem situar als 5 euros. Si aconsegueix superar aquests preus, el més normal és que puguem veure un atac al nivell dels 6 euros", afegeix aquest expert.

L'operadora ha estat notícia aquest dilluns perquè ha anunciat la compra de la societat alemanya BE-terna Group per 350 milions d'euros per integrar-la a la seva filial Telefónica Tech.

Noticias relacionadas

contador