ep cerezo gil marin gayo simeonelos capitanescapitanasatleticomad
ÁNGEL GUTIÉRREZ
4,14€
  • 0,03€
  • 0,71%

Telefónica i l'Atlètic de Madrid han signat un acord estratègic per a les pròximes quatre temporades que amplia l'aliança que ja mantenien i segons el qual l'operadora serà soci tecnològic del club blanc-i-vermell i l'ajudarà a fer un "salt rellevant" al camp tecnològic, concretament en connectivitat, seguretat i serveis, del qual el "major beneficiari" serà l'aficionat.

La col·laboració entre el club matalasser i l'empresa espanyola de telecomunicacions es va iniciar amb la inauguració del Wanda Metropolità el 2017, cosa que va convertir el recinte en el primer cent per cent IP i en el primer estadi intel·ligent d'Europa, a causa de la seva infraestructura de comunicacions i seguretat.

"És un salt rellevant, es veu en el xou amb l'onze inicial, la llum, el so i ja de per si és espectacular, però l'important és la connectivitat, la seguretat i els serveis. Al Calderón no hi havia dades, ni WIFI, aquí hi ha 1.600 punts d'accés WIFI, 1.500 de fibra òptica, tots els aficionats poden estar connectats", va assenyalar Miguel Àngel Gil Marín, conseller delegat de l'Atlètic.

Aquest va recalcar que compten amb "250 càmeres" i que estan "innovant el control d'accés amb La Lliga", a més de millores amb aplicacions per al menjar i la beguda a l'estadi. "Això evoluciona moltíssim els serveis, optimitza el temps de la gent i facilita el consum", va admetre.

El directiu matalasser va explicar que l'elecció de Telefónica va ser fàcil perquè han demostrat "ser els millors". "Quan ens van traslladar el projecte de l'estadi des de l'Ajuntament, amb els arquitectes, vam intentar definir un estadi diferent, que s'adeqüés a les necessitats. És un dels millors estadis, però ens falta donar-li una volta a tot", ha afegit.

"De totes les ofertes de companyies globals, Telefónica ens va donar confiança per la seva dimensió, la continuïtat, els contractes de manteniments futurs, el concepte integrador. Ha subcontractat els millors, Huawei, LG, Phillips, etc, i ens ha garantit aquest tipus de serveis amb aquest tipus de companyies. També va ser essencial la competitivitat en el preu, que no estava per sobre de cap dels competidors, és el millor que hem pogut fer en aquest estadi", ha prosseguit.

Per la seva banda, el president de l'Atlètic, Enrique Cerezo, ha apuntat que els "grans beneficiaris" seran els "socis i els que vinguin al Wanda". "Tindrem un marc immillorable, a la final de la Campions, per demostrar que és un dels millors estadis d'Europa", ha manifestat.

TELEFÒNICA JA ESTÀ PENSANT EN QUÈ FER A LA FINAL DE LA CAMPIONS

A més, el president de Telefónica Espanya, Emilio Gayo, ha reconegut que el feu matalasser és "probablement un dels millors estadis del món i d'Europa". "En l'electrònica i la tecnologia és diferent i punter", ha remarcat.

"Suposa un enorme orgull i una oportunitat molt important associar-se amb l’'Atleti'. Som dues marques referents al món i Espanya i és una doble oportunitat. Anem a patrocinar els dos equips (masculí i femení) com el seu soci tecnològic", ha comentat Gayo.

Segons el directiu, aquest acord obre "moltes oportunitats". "La primera ens l'ha donat l’'Atleti' i la nostra intenció és que tota aquesta tecnologia la traspassem al club perquè creixin com a institució. Podem esperar canvis radicals en tots els àmbits", ha manifestat sobre les possibilitats de futur, entre elles la final de la Campions per a la qual estan pensant "fer moltes coses amb el maneig de la informació per demostrar de què és capaç aquest estadi".

A l'acte també van estar presents els quatre capitans de l'Atlètic de Madrid (Diego Godín, Antoine Griezmann, Koke Resurrección i Juanfran Torres), acompanyats pel tècnic Diego Pablo Simeone, i les quatre capitanes de l'Atlètic Femení (Amanda Sampedro, Lola Gallardo, Silvia Meseguer i Ángela Sosa).

El mateix 'Cholo' ha recordat que "els aficionats viuen aquest espai tecnològic setmana rere setmana", mentre que Griezmann també ha reconegut que l'espectacle de l'estadi amb les alineacions és "un xou" i "motiva".

Noticias relacionadas

contador