Ted Baker fashion

Ted Baker es deixa més d'un 7% al parquet. La companyia tèxtil ha reconegut que va maquillar el seu balanç i el va inflar en 29 milions d'euros. Des del grup asseguren que s'ha contractat a una empresa d'advocats independents per assessorar-los d'ara en endavant.

Amb tot, Ted Baker afirma que aquest maquillatge no ha tingut un impacte real en el flux de caixa de l'empresa i assegura que només va tenir lloc en exercicis anteriors a aquest.

Els analistes reconeixen que l'empremta de Rachel Osborne, la nova directiva financera del grup arribada el passat mes d'octubre des de Debenhams, es comença a notar.

Des de Libertum apunten que "aquestes notícies no són per es ideals i, per a nosaltres, són un clar indicatiu de tota la feina que li queda per davant a Osborne".

Plou sobre mullat per Ted Baker. L'exconseller delegat de la companyia, Ray Kelvin, va marxar de l'empresa entre acusacions de comportament inadequat i assetjament sexual al lloc de treball. Des de llavors, Kelvin ha negat totes les acusacions.

"Ted Baker està compromesa a assegurar que es porta a terme una revisió independent per ser els més eficients i transparents possibles", apunten des de la companyia.

Noticias relacionadas

contador