ted baker
Ted Baker
1,10£
  • 0,00£
  • 0,00%

Ted Baker es desploma un 25% a la Borsa de Londres després d'anunciar una nova advertència de beneficis. Durant els últims 12 mesos, el valor de la companyia al parquet s'ha reduït gairebé a la meitat, des de més d'1 milió de lliures en capitalització borsària a uns 450 milions.

El febrer, Ted Baker ja va reduir la seva previsió de beneficis des dels 74 milions de lliures esterlines als 63. A més, el mal fer del seu ex-CEO, Ray Kelvin, ha copat també bona part dels titulars econòmics.

L'analista Michael Hewson apunta també a la desacceleració del seu negoci en territori xinès com una altra de les causes. "Les vendes han caigut a mínims de fa 16 anys a la regió", assenyala. Des de la pròpia companyia reconeixen que estan afrontant "condicions extremadament difícils".

Ara, la companyia anticipa un benefici d'entre 50 i 60 milions de lliures esterlines per al gener de 2020 pel que fa als 70 milions projectes pels experts. "La incertesa del consumidor en alguns dels nostres mercats més rellevants s'han traduït en condicions especialment difícils", assevera l'empresa en un comunicat.

De fet, Ted Baker no preveu que aquestes condicions millorin durant l'any, de manera que tampoc anticipa revisar a l'alça aquestes noves previsions. El seu actual conseller delegat, Lindsay Page, ha defensat el grup i ha afirmat que "seguim sent una marca irreprotxable amb un model de negoci fort i flexible".

Noticias relacionadas

contador