ep archivo   planta de tecnicas reunidas 20220428191704
TÉCNICAS REUNIDAS - Archivo

INEOS, principal empresa química privada del món, ha adjudicat a Técnicas Reunidas la gestió de projecte, l'enginyeria de detall i serveis de supervisió i gestió de les compres i de la construcció integral per a una de les plantes d'etilè més grans del món.

  • 9,54€
  • 3,41%

La planta, que es construirà al port belga d'Anvers, tindrà una capacitat de producció d'1,5 milions de tones anuals d'etilè. La posada en marxa està prevista per a l'any 2026.

L'etilè és la matèria primera necessària per a l'obtenció de productes que s'utilitzen en plantes eòliques, panells solars, equips mèdics (bosses de sang, envasos estèrils, escàners de ressonància magnètica...), materials de construcció de llarga vida útil, productes tèxtils i components lleugers per a vehicles, entre d'altres aplicacions.

INEOS invertirà en aquesta instal·lació entre 3.000 i 4.000 milions d'euros, per la qual cosa serà la inversió més gran en capital realitzada pel sector químic europeu en els últims 20 anys.

Per al desenvolupament del projecte, Técnicas Reunidas mobilitzarà un equip de fins a 450 professionals a Madrid. Aquest equip estarà compost per enginyers de procés i enginyers químics, entre d'altres especialitats.

A més, Técnicas Reunidas mobilitzarà 225 professionals més als tallers de fabricació dels grans mòduls dissenyats per Técnicas Reunidas i per a la supervisió de la construcció a l'emplaçament d'Anvers.

Noticias relacionadas

contador