ep economia- tecnicas reunidas sube26 en bolsaseptuplicarbeneficioprimer trimestre
TÉCNICAS REUNIDAS - Archivo

Técnicas Reunidas ha registrat el seu primer programa de pagarés per un import màxim de fins a 100 milions d'euros al MARF que ha estat aprovat aquest divendres.

La companyia preveu fer ús d'aquesta via de finançament com a alternativa a la bancària. Banca March ha actuat com a coordinador d'aquest programa.

Técnicas Reunidas ha comptat amb el despatx Gómez-Acebo & Pombo Advocat com a assessor legal. Els seus valors emesos poden estar denominats en euros i aspiren a tenir diferents dates de venciment, que aniran des dels tres dies als dos anys.

L'activitat de Técnicas Reunidas se centra en les necessitats de demanda d'energia i productes respectuosos amb el medi ambient per a un ampli espectre de clients arreu del món. Des de 1960, Técnicas Reunidas ha dissenyat i construït més de 1.000 plantes industrials a més de 50 països.

Técnicas Reunidas va registrar unes vendes consolidades de 2.110 milions d'euros durant el primer semestre de 2020, quan va obtenir un benefici d'explotació de 33 milions d'euros. La companyia cotitza a la Borsa i forma part de l'índex 'Ibex Medium Cap'.

Amb aquest nou emissor, Banca March participa en 33 programes d'emissió de deute a curt termini, tant al MARF com a la Borsa d'Irlanda. En la majoria dels casos, l'entitat ha exercit les tres funcions pròpies del mercat de pagarés: assessor registrat o 'arranger', banc agent i banc col·locador o 'dealer'.

Noticias relacionadas

contador