ep archivo   juan llado presidente ejecutivo de tecnicas reunidas 20230512080903
TÉCNICAS REUNIDAS - Archivo

Técnicas Reunidas puja aquest dijous prop d'un 4% al Mercat Continu després de la millora de recomanació de Barclays, que l'eleva de neutral a sobreponderar.

  • 9,23€
  • 1,82%

La companyia rep aquesta millora de consell després de publicar resultats a la setmana passada, quan va anunciar que el benefici net del primer trimestre es va disparar fins als 20,4 milions d'euros des dels 1,2 milions guanyats durant el mateix període de fa un any. El marge de benefici va pujar fins a l'1,8% des del 0,2%. A més, la companyia va anunciar una millora de les vendes trimestrals del 45%, fins als 1.119 milions d'euros.

Técnicas Reunidas va pujar amb força (+4,12%) aquest divendres passat, dia durant el qual va presentar els seus comptes, encara que aquesta setmana va començar amb retallades importants i dilluns es va deixar a borsa un 3,15%.

Els experts han valorat favorablement aquests comptes, destacant també el positiu marge EBIT del 3,5% i ressaltant que han superat les estimacions tant en termes absoluts com a marges. "Reafirmen una vegada més la recuperació dels marges anunciada per la companyia", indiquen des de Renta 4.

"Des de Renta 4 considerem que Técnicas Reunidas ja ha arribat a un punt d'inflexió en termes de marges que, juntament amb un període durant el qual preveiem fortes inversions al sector, la converteixen en una opció molt atractiva d'inversió. Reiterem la nostra recomanació de sobreponderar amb preu objectiu de 12,3 euros", comenten aquests analistes.

contador