• Aquesta adjudicació ha estat atorgada per Fisterra Energy, una companyia del grup Blackstone
Tecnicasreunidasfoto

Técnicas Reunidas ha aconseguit el contracte de disseny, aprovisionament, construcció i posada en marxa d'un nou cicle combinat de 875 MW a Guadalajara, Mèxic. Aquesta adjudicació de Fisterra Energy, una companyia del grup Blackstone especialitzada en el desenvolupament d'infraestructures energètiques, té un valor total de contracte aproximat de 500 milions de dòlars, 446 milions d'euros, segons informa la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 9,23€
  • 1,82%

El projecte contempla la instal·lació de dues turbines de gas GE 7HA.02, dues calderes de recuperació i una turbina de vapor, amb una potència total de 875 MW. L'abast inclou a més tots els sistemes auxiliars de planta, amb dues subestacions per a connexió de la central a la xarxa. "Després de l'ordre de procedir rebuda el 23 de juny, s'inicia el desenvolupament del projecte que estarà completat en 30 mesos", apunta al seu comunicat.

La planta s'alimentarà amb gas natural aconseguint els últims estàndards d'emissions. Técnicas Reunidas apunta que aquest projecte "manté a la companyia al capdavant de l'avantguarda tecnològica, en proporcionar plantes de generació d'electricitat utilitzant turbines de gas amb la més alta eficiència del mercat", indica al seu fet rellevant.

Fisterra Energy és una companyia especialitzada en inversions d’infraestructures energètiques amb un focus principal a Europa, Llatinoamèrica i Orient Mitjà. És propietat al 100% de Blackstone, el major fons de capital privat del món amb més de 360.000 milions de dòlars sota gestió que també li proporciona el suport financer per a la seva activitat.

Noticias relacionadas

contador